onsdag 13 juni 2012

Betalkort med betalningsanmärkning

Vill du skaffa betalkort med betalningsanmärkning? Beroende på vad du menar med betalkort kan det vara lätt eller svårt att få betalkort med betalningsanmärkning. Om du med betalkort menar ett kort som är kopplat till ditt bank konto och uttagen sker direkt från kontot är det inga större problem att få ett betalkort med betalningsanmärkning. Men om du istället menar ett betalkort som är kopplat till en kredit och som du kan låna pengar på kan det bli svårare.

Det är fortfarande möjligt att få den typen av betalkort med betalningsanmärkning men det beror helt på vilken typ av anmärkning du har. Är det en äldre betalningsanmärkning på ett lägre belopp är det antagligen inga problem för dig att få ditt betalkort. Men om du har t.ex. obetalda kreditskulder på större belopp kan det nog tyvärr bli svårt.

Lycka till med att få betalkort med betalningsanmärkning.

tisdag 5 juni 2012

Kreditkort med låg ränta

Letar du efter kreditkort med låg ränta? För dig som har tänkt att använda ditt kreditkort som ett alternativ till att ta lån hos en bank är det viktigt att du har ett kreditkort med låg ränta. Det finns vissa kreditkort på marknaden som erbjuder bättre ränta än andra kort och det är dessa du vill hitta.

Var kan jag hitta kreditkort med låg ränta? 

Ett bra sätt att ta reda på vilka kreditkort som har låg ränta är att använda sig av olika jämförelsetjänster på internet. Där kan du snabbt få en överblick av vad som erbjuds på marknaden idag. Men det är viktigt att komma ihåg att de resultat du får via dessa sidor kanske inte alltid visar de bästa erbjudanden som finns just nu utan skall snarare ses som indikationer på vad som finns.

För att försäkra dig om att du får ett kreditkort med låg ränta så är det bästa du kan göra att ringa direkt till utfärdarna av kreditkort och se om det finns möjlighet att förhandla om räntan direkt med dem.

Lycka till med att skaffa kreditkort med låg ränta.