söndag 20 maj 2012

Betalkort trots betalningsanmärkning

Vill du skaffa betalkort trots betalningsanmärkning? Hur svårt det är att skaffa betalkort trots betalningsanmärkning beror helt på vad du menar med betalkort. Ett betalkort definieras ofta som ett kort kopplat till ditt konto där du använder kortet för att betala med och pengarna dras från kontot. Om du menar detta är det inga större problem att få ett betalkort trots betalningsanmärkning.

Men om du med betalkort menar ett kort där du handlar för lånade pengar och betalar ränta på dessa (kreditkort) så kan det vara mycket svårare att få denna typen av betalkort trots betalningsanmärkning.

Men det är ingen omöjlighet att få även ett kreditkort beviljat trots att du har anmärkningar, det kräver dock lite mer jobb och oftast en personlig kontakt med din bank för att diskutera om huruvida du kan betecknas som en pålitlig kund eller ej.

Lycka till med att få betalkort trots betalningsanmärkning.

tisdag 15 maj 2012

Svårt att få kreditkort

Har du svårt att få kreditkort? Du är inte ensam, det kan ibland vara svårt att få kreditkort om man har problem med sin ekonomi. Oftast beror det på att man antingen har:

Betalningsanmärkningar
Skulder hos kronofogden
Saknar fast inkomst
För många UC förfrågningar.

Dessa är de vanligaste orsakerna till att det kan vara svårt att få kreditkort.

Vad kan man göra om det är svårt att få kreditkort?

Det bästa man kan göra oavsett varför du har svårt att få kreditkort är att etablera en personlig kontakt med en bank eller kreditinstitut som ger ut kreditkort. Har du till exempel en bankman som du har förtroende för och som känner till dig och din ekonomi? Ta då kantakt med banken och diskutera personligen om du kan få ett kreditkort. Det finns även förbetalda kreditkort som brukar vara något enklare att få även om man har en lite sämre ekonomi.

Så även om det kan vara svårt att få kreditkort så brukar det gå att ordna med lite ansträngning.

onsdag 9 maj 2012

Kreditkort trots kronofogden

Försöker du skaffa kreditkort trots kronofogden? Det kan bli problem att skaffa kreditkort trots kronofogden eftersom du med största säkerhet har fått en betalningsanmärkning som dyker upp när banken eller kreditinstitutet tar en kreditupplysning på dig.

Idag är det lag att ta kreditupplysning på alla som söker kreditkort och därför blir det problematiskt för dig som vill skaffa kreditkort trots kronofogden.

Hur kan jag skalla kreditkort trots kronofogden?

Det finns två alternativ för dig som vill skaffa kreditkort trots kronofogden.

- Antingen skaffar du ett förbetalt kreditkort.
- Eller så pratar du med någon på din bank som du har förtroende för och som känner till din ekonomi väl. Genom en personlig kontakt så har du större chans att skaffa kreditkort trots kronofogden.

Lycka till med att skaffa kreditkort trots kronofogden

måndag 7 maj 2012

Kreditkort utan fast anställning

Att få kreditkort utan fast anställning är ofta inget större problem så länge som du har inkomster från någon annan källa. Det kan röra sig om CSN lån, pension, projektanställning eller liknande.

Det kan dock vara lite svårare att få kreditkort utan fast anställning och det är viktigt att kunna visa upp att man har en god ekonomi vilket gör att banken kan lita på din betalningsförmåga som kund.

Hur kan jag få kreditkort utan fast anställning?

Banken kommer med största sannolikhet att göra en kreditupplysning på dig och för att få kreditkort utan fast anställning så är det bra om din ekonomi syns i den kreditupplysning som görs. Om du är orolig att din ekonomi ser sämre ut i en kreditupplysning än vad den egentligen är så skulle jag råda dig till att kontakta banken och visa upp bevis på din kreditvärdighet för att slippa eventuella avslag på din ansökan.

Lycka till med att skaffa kreditkort utan fast anställning